RESTODAYS MENU VAN 06-15 OKTOBER 2017

Lunchmenu RestoDays

Velouté van Noordzeevis – tomaat – garnaal

of

Rundscarpaccio Klassiek geserveerd

*********

Jong Varken – witloof – sjalot – rode wijn

of

Roodbaarsfilet – ravioli – champignons

*********

Warm Frangipannetaartje met rood fruit

22.00 p.p

 

RESERVATIE VERPLICHT

Dinermenu RestoDays

 

Houtduif – hazelnoot – Luikse salade

                            of

Licht gemarineerde zalm – avocado – koriander

of

Terinne van ganzenlever , beuling ,appeltjes , gerookte eend supplement 5 euro

*********

Velouté van Noordzeevis – tomaat – garnaal supplement 5 euro

*********

Simmental entrecote – suikersla – choronsaus

of

Kabeljauw – groentenstoemp – seranoham

of

Patrijs – witloof – calvados supplement 5 euro

*********

Warm Frangipannetaartje met rood fruit

of

Moeulleux van chocolade – churros – banaan

of

Stiltonkaas – vijgencompotte – Rogge verdommeke supplement 4 euro

 

29.00 pp

 

RESERVATIE VERPLICHT